Pratitelji

srijeda, 9. veljače 2022.

Blog.hr kotrlja se prema neminovnoj propasti...

 Da, točno je tako kako sam i predvidjela prije par mjeseci iako sam već i jedno duže vrijeme znala da nešto ne valja s blogom.hr. Te naznake su bile jako očite.

Kao prvo, najgore što se moglo dogoditi blogu.hr je bilo dolazak određenih blogera koji su izgleda smisleno počeli uništavati taj portal i to svojim ponašanjem koji nikako ne dolikuje normalnom čovjeku.

 Neću imenovati o kome se radi ali taj tko se iole kuži u bloganje pogotovo na tom portalu, sve će mu biti jasno o kome se radi. Jedino ću spomenuti te negativce određenim nikom /malo  promijenjen pa ipak prepoznatljiv/, kao npr. ANDOLKA, FRIŠKI pa i MARITALAS i još poneki.

Sve više kvalitetnih blogera napušta taj portal, ostaju samo malobrojni pojedinci koji šutke sve podnose i zadovoljavaju se s malim.

Spomenuti negativci  imaju po nekoliko blogova radi pogrešnog uvida u brojnost blogera na tom portalu, ali i zbog pljuvanja po drugima uz velikodušnu ADMINOVU podršku.
 

On potiče sve te negativce s kojima je u prijateljskim odnosima što pak utječe na njegov totalno neprofesionalni rad i odnos prema ostalim blogerima. Naravno, pogotovo prema onim blogerima koji iskreno iskažu nezadovoljstvo što se tiče svih nepravilnosti na blogu.hr.

Što se tiče ANKETE na tom portalu koja bi inače, da se radi o kvalitetnoj stranici, bila pravi dobitak i osvježenje ali u ovom slučaju anketa je pravi debakl.
 

Čim izroni nova anketa blogeri se počnu nabacivati svojim budalastim i totalno iritantnim komentarima u kojima uglavnom prednjače spomenuti negativci. Vrijeđanje i svađa osnova je komentara u anketama na blogu.hr.

Naravno, u svemu tome prednjače baš oni blogeri koji za sebe misle da su vrlo pametni  ali samo isponova dokazuju koliko su glupi, neuki i primitivni. Malo kada će komentirati anketu normalan bloger, to su zaista vrlo rijetki slučajevi.

Dakle, i na žalost, sve ide točno u tom smjeru kojeg sam najavila u svom zadnjem postu na tom portalu.

1 komentar:

  1. Napustio sam blog nakon godina aktivnog pisanja, a napustio sam ga zbog svega što ovdije pišeš. Dovoljno je pogledati liste da čovjek vidi koliko je tekstova objavljeno na dan, često i dva dana objave stanu na listu od 10 blogera. Nekada kvalitetan portal stvarno klizi nizbrdo

    OdgovoriIzbriši