Pratitelji

srijeda, 29. prosinca 2021.

Opet ja o blogu.hr

 Kao što već neki znaju blog.hr pripada TV Novoj i upravo zato me i čudi što takva medijska kuća dozvoljava neprofesionalne i uvredljive rasprave među samim blogerima ali isto tako /što je još gore/ što tolerira adminu koji čak i potiče takve rasprave svojim neprofesionalnim ponašanjem i rado se uključuje u te spomenute rasprave.

Navest ću jedan primjer. Iako nisam obrisala svoj blog već me odavno nema na blogu.hr jer mi se istinski gadi biti tamo a kamoli da nešto napišem. Naravno, imam tamo i neke prijatelje koji tamo i dalje pišu ali me ujedno i obavještavaju kad je za time potreba.

Neki dan mi je javila blog-prijateljica da se pak o meni naveliko raspravlja i spominje me se u negativnom kontekstu. Zbog čega? Neka, meni nepoznata, osoba otvorila je blog na blogu.hr i neki su /glavni negativci tog portala/ pomislili da sam to ja u pitanju.

Tada je jedna od glavnih negativki, u čije zdravlje i psihičko stanje ozbiljno sumnjam, odmah se primila posla tj. bacanja blata i svega ostalog na mene misleći da sam ja lažno otvorila novi blog. Za sada joj neću spominjati ime /kao i ostalim negativcima/ ali ako se tako nastavi bome svi će znati za njih.

Naravno, odmah joj se pridružila još jedna zavidna i besposlena negativka zajedno s jednim psihičkim bolesnikom koji već odavno maltretira cijelu blogosferu svojim idiotarijama koje admin bez problema dozvoljava.

Jasno da sam njima ostavila podugačak komentar ali ujedno sam se javila adminu koji po ustaljenom običaju nije mi odgovorio. Samo da se zna da se vrlo lako može saznati da nisam bila ja u pitanju što su vjerojatno i ustvrdili pa je taj spomenuti blog obrisan.

 Zašto o tome pišem? Pa zato  da se zna kakav je to portal blog.hr, tko ga vodi /kakav admin/ i općenito zbog toga da se zna kakvi znaju biti ljudi koji  od dosade i starosti pošandrcaju pa maltretiraju sve ostale  uz adminovu dozvolu. Osim toga i  dobro je znati da upravo takav sramotan portal  pripada TV Novoj.

 Postavlja se pitanje...Kad će napokon TV Nova reagirati na takve, i mnoge druge, negativnosti na blogu.hr???


3 komentara:

  1. Na žalost, nekada dobra stranica, pretvorila se u mjesto ispucavanja negativnih frustracija, svađa i prljavih podbacivanja. Drago ni je da smo ju napustili iako smo na njoj proveli 16 godina.

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, baš tako. Samo mi nije jasno što mi nedaju mira pojedinci, valjda ne mogu bez mene hehehehe. Kissssssssss.

    OdgovoriIzbriši
  3. neće ti nitko reagirati na takve, ali tebe će i dalje zvati, spominjati, dozivati, pisati o tebi itd. Znaš li zašto? :) Zato što si najbolja!

    OdgovoriIzbriši